SEGONA SESSIÓ: FIBLADES «TRENCAR EL SILENCI DE LA HISTÒRIA ÉS A LES NOSTRES MANS»


Propera sessió el 22 octubre
  • Inici | 20:00
    Dura | 1 h
  • Casal Sant Genís

En escena el 22 octubre

A causa de la bona acollida que ha tingut l’espectacle, que va exhaurir entrades ja fa unes setmanes, s'ha decidit fer una segona sessió el mateix dia a les 20h.
Primer Projecte escènic de la Llançadora, la Xarxa de dansa d'arrel de la Catalunya Central que ha impulsat l'Esbart Vila de Sallent, juntament amb l'Esbart Sant Jordi de Gironella i l'Esbart Dansajove de Navàs.

La unió d'aquests tres esbarts posa al centre la creació d'un espectacle nou, el que aquí presentem com la nostra primera trobada dalt dels escenaris, ballant junts i ampliant la xarxa entre dansaires, entitats i poblacions.

Aquest primer espectacle parla del que ens uneix, el riu i el llegat tèxtil que des de finals del s.XIX i fins mitjans del s.XX va teixir xarxes i va transformar el nostre territori. La nostra mirada s'enfoca a les colònies tèxtils i de quina manera vivien les persones, apostant per un relat que sovint ha quedat silenciat pel romanticisme i nostàlgia amb la què s'ha abordat aquesta època.

L'explotació laboral, la situació de la dona i la jerarquia del poder són els tres eixos amb el què la Llançadora, utilitza la dansa d'arrel per fer un relat històric del nostre territori.

*Gratuït amb taquilla inversa i reserva anticipada a la web d'entrades

dissabte
22
octubre

20:00 | 1 h

SEGONA SESSIÓ: FIBLADES «TRENCAR EL SILENCI DE LA HISTÒRIA ÉS A LES NOSTRES MANS»

Casal Sant Genís,

Entrades Queden 70 entrades disponibles online